Vrijwilligers 

 Alle vrijwillige hulp is van harte welkom! 

We scheiden dit in 2 groepen, we zoeken vrijwilligers die de handjes mee uit de mouwen steken en vrijwilligers die het leuk vinden om mee te bedenken, aansturen, regelen en uitvoeren (de kar willen trekken) over het betreffende thema dus zich aansluiten in een werkgroep. Ook zal er in iedere werkgroep een bestuurslid zitten van Stichting Skôn Orre Gat en/of Stichting BASO. 

Groep 1: Vrijwilligers die mee willen ondersteunen dit kan doormiddel van: 

– Opbouwen / afbouwen 

– De diversen werkgroepen mee ondersteunen denk bijv. aan het centrum mee aankleden of in de jury voor de optochten etc. 

– Tijdens de Carnaval: munten verkoop, horeca, poetsen etc. 

 Groep 2: deelnemen in een werkgroep: 

Werkgroep locatie:

De werkgroep locatie zoekt de locatie uit wat betreft de diversen Carnavalsvieringen vanuit Stichting Skôn Orre Gat. En draagt zorg dat de vergunningen, verzekeringen etc. voor geregeld is. 

Werkgroep Marketing & Communicatie:

De werkgroep marketing & Communicatie draagt zorg voor alle communicatie via de website, social media en lokale kranten. 

Skôn Orre Gat Blad & Sponsoring

De werkgroep Skôn Orre Gat Blad & Sponsoring draagt zorg voor dat diversen bedrijven benadert worden om te sponsoren voor de Carnavalsviering in Skôn Orre Gat, dit kan op diversen manieren. 

Denk dus aan sponsors werven door via de mail en persoonlijk contact. De sponsors worden doormiddel van advertenties kenbaar gemaakt in het mooie Skôn Orre Gat blad. Voor dit blad wordt er bedacht welke verhalen / interviews in komen te staan. 

Aankleding:

De werkgroep aankleding draagt zorg voor dat het centrum en de diversen locaties waar Stichting Skôn Orre Gat haar programma uit voert geheel in Skôn Orre Gat style worden aangekleed. Denk o.a. de Skôn Orre Gat vlag in het centrum, de banieren op de Kempenweg, Sint Petrus Basiliek (Carnavalsmis), Het Carnavalstheater, komborden en wat er nog meer verzonnen wordt vanuit de werkgroep om Carnaval nog meer te laten leven in Skôn Orre Gat. 

Grote & Kleine optocht

De Werkgroep grote & kleine optocht draagt zorg voor dat de optocht plaats kan vinden in het centrum. De werkgroep kijkt elk jaar kritisch naar verbeter punten van de optocht en de juryring hiervan. De werkgroep gaat actief aan de slag voor de vergunning en voor een jury samen te stellen. 

Kinder- & Jeugd Carnaval

De werkgroep kinder- & jeugd Carnaval draagt zorg voor een spetterend Carnaval voor de kinderen en jeugd. Denk o.a. zaterdag en zondag de Kindercarnaval van 13.00 tot 19.00. En de jeugd Carnaval op vrijdag, zaterdag en zondag van 20.00 tot 00.00. Ook is er een week voor Carnaval speciaal voor de kinderen en jeugd, weer de jeugdpronkzitting waarbij ze hun kunsten kunnen vertonen. 

De werkgroep zoekt contact met de basisscholen en middelbare scholen om de kinderen en de jeugd te motiveren en te informeren. 

Boerenbruiloft

De werkgroep Boerenbruiloft draagt zorg voor een boerenbruiloft. Helaas is deze werkgroep er niet meer, maar wij zouden graag hier nieuwe leven in willen blazen. Wie o wie meldt je aan. 

Weet iemand wat de Boerenbruiloft betekent? Wat je er voor moet regelen. Ik hoor het graag. 

Inschrijven Vrijwilligerstaken 

Opbouwen

 

We hebben jouw spierballen en energie nodig om samen de boel op te bouwen! Of je nu een handige klusser bent of gewoon enthousiast, help ons de feestzone te transformeren tot een geweldige plek vol festiviteiten.

Aankleding

 

Zin om de boel op te vrolijken? Laat je creativiteit de vrije loop en draag bij aan de feestelijke flair van ons evenement! Van kleurrijke versieringen tot funky decoraties, jouw ideeën maken het feest compleet.

Afwerking

 

Jij bent onze geheime wapen voor de laatste puntjes op de i! Samen zorgen we ervoor dat alles er tiptop uitziet, zodat ons feest een onvergetelijke indruk achterlaat

Optochten

 

Trek je creatieve outfit aan en sluit je aan bij de kleurrijke parade! Help mee bij het organiseren en begeleiden van de levendige optochten die ons feest naar de straten brengen.

Muntenverkoop

 

Wil jij de schakel zijn die ervoor zorgt dat het feest op rolletjes loopt? Ga aan de slag bij de muntenverkoop en zorg dat niemand zonder een feestelijk drankje zit. Cheers!

Sfeerbeheer & Toezicht

 

Creëer samen met ons een feestvibe waar iedereen warm van wordt! Als sfeerbeheerder speel je een cruciale rol in het neerzetten van een gezellige, positieve ambiance.

Afbouwen

 

Het feest is voorbij, maar de afsluiting moet net zo energiek zijn als de opening. Samen bouwen we af, met een lach en een herinnering aan een geweldig feest. Doe je mee?