EXTRA INFORMATIE

 

Wie organiseert Het Carnavalstheater?

Het Carnavalstheater wordt georganiseerd door Stichting Skôn Orre Gat en is medemogelijk gemaakt door Stichting Bonte Avonden, Carnavalsvereniging Skôn Orre Gat, As ’t Zoo Moet! en Sportpaleis de Kemmer.

Welke tijden hanteert Het Carnavalstheater?

Voor de vrijdagavond show geldt: de deuren openen vanaf 17.00 en sluiten om 18.00. Tijdens de show kan er niet meer binnengelopen worden. Je kunt Het Carnavalstheater ten allertijden verlaten. Onze deuren sluiten deze avond om 22.00 uur.

Voor de zaterdagochtend show geldt: de deuren openen vanaf 10.00 en sluiten om 11.00. Tijdens de show kan er niet meer binnengelopen worden. Je kunt Het Carnavalstheater ten allertijden verlaten. Onze deuren sluiten deze middag om 15.00 uur.

Voor de zaterdagavond show geldt: de deuren openen vanaf 17.00 en sluiten om 18.00. Tijdens de show kan er niet meer binnengelopen worden. Je kunt Het Carnavalstheater ten allertijden verlaten. Onze deuren sluiten deze avond om 22.00 uur.

Voor de zondagmiddag show geldt: de deuren openen vanaf 13.00 en sluiten om 14.00. Tijdens de show kan er niet meer binnengelopen worden. Je kunt Het Carnavalstheater ten allertijden verlaten Onze deuren sluiten deze avond om 20.00 uur.

Welke zitplekken zijn er in het Carnavalstheater?

De zaal is opgesplitst in 6 vakken. Dit zal overzichtelijk worden weergegeven op onze website en in onze ticketshop.

Minimum Leeftijd

Het Carnavalstheater hanteert op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag geen minimumleeftijd. Het is echter wel zo dat je onder de 18 met begeleiding van een volwassene dient te komen. Op zaterdagavond hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar.

Fietsen?

Dat is gezond! Er is een mogelijkheid om je fiets te stallen, maar let op: dit is geen bewaakte fietsenstalling!

Eten bestellen tijdens een show?

Je geniet tijdens een show van een lekker gerecht. Deze kan je online bestellen! Je hoeft geen app te downloaden. Op de tafel zit een QR-code, scan deze met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal, en je bestelling wordt gebracht! Let op, het eten is niet glutenvrij/lactosevrij.

Drinken bestellen tijdens een show?

De lekkerste dranken waaronder bijzondere wijnen en bieren bestel je gewoon tijdens show met behulp van de QR-code. Je hoeft geen app te downloaden. Op de tafel zit een QR-code, scan deze met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal, en je bestelling wordt gebracht!

*Er zijn zowel alcoholische dranken als non-alcoholische dranken.

Kan ik met een rolstoel ook naar Het Carnavalstheater komen?

Alle zaalplekken zijn rolstoeltoegankelijk (ook voor personen die slecht ter been zijn).

Adres

Sportpaleis De Kemmer, Bloemendaal 5, 5688 GP Oirschot

Openbaar vervoer

Vanaf bushalte Oirschot, Kempenweg loop je in vijftien minuten naar Sportpaleis De Kemmer, Bloemendaal 5, 5688 GP Oirschot.

Parkeren

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen bij Sportpaleis de Kemmer.

Placering

Afhankelijk van de situatie en/of geldende maatregelen bestaat de mogelijkheid dat er aanpassingen nodig zijn m.b.t. de placering. Hierin is een relatief vergelijkbaar alternatief altijd het streven.

Restitutievoorwaarden

In het geval dat het evenement, om welke reden dan ook, niet kan plaatsvinden zullen de volledige ticketkosten worden geretourneerd. De Ticket Fee, BTW én €1,- administratiekosten zijn hiervan uitgezonderd.

Rekenvoorbeeld:

Ticketprijs €19,50 (wel retour)

Service Fee €1,77 (niet retour)

Service Fee Btw €0,37 (niet retour)

Administratie €1,00 (niet retour)

Ik heb een andere vraag

Neem contact met ons op via info@hetcarnavalstheater.nl. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren op jouw e-mail.